Vlámanie do chát, odhalení zlodeji nafty

03.11.2006 Celý región

Sériové vlámania do chát v Bardejove\r\nBardejovskí policajti vyšetrujú sedem prípadov krádeží vlámaním do záhradných chát v záhradkárskej oblasti zv. Líščie d...
Sériové vlámania do chát v Bardejove
Bardejovskí policajti vyšetrujú sedem prípadov krádeží vlámaním do záhradných chát v záhradkárskej oblasti zv. Líščie diery, v katastri mesta Bardejov.

K vlámaniam došlo v dobe od 31.10. do 2.11.2006. Vo všetkých prípadoch páchateľ vylomil vchodové dvere a vnikol do chát, z ktorých následne ukradol elektroniku, alkohol a rôzne iné veci. Majiteľom chát spôsobil celkovú škodu v hodnote 16 850, - Sk.

Čaklovčan obvinený z nebezpečného vyhrážania
Vranovskí policajti obvinili 23-ročného muža z Čaklova, okr. Vranov n/T za prečin nebezpečného vyhrážania. Obvinený muž v stredu, vo večerných hodinách, pred jedným z domov v obci Čaklov sa s nožom v ruke vyhrážal 44 ročnej žene. Keď z domu vyšiel 70 ročný muž a snažil sa útočníka vytlačiť od domu preč, ten zaútočil aj na neho, pričom mu porezal nožom ruku. Okrem toho sa brániacemu mužovi vyhrážal , že ho zabije. Napadnutý muž má zranenie, z ktorého sa bude liečiť minimálne 7 dní.
Policajti útočníka umiestnili v cele policajného zaistenia a podali návrh na jeho vzatie do väzby.

Vykrádači chát v Sabinovskom okrese
Sabinovskí policajti vyšetrujú štyri prípady krádeží vlámaním do chát v katastri obce Majdan, okr. Sabinov. V priebehu stredy a štvrtku tohto týždňa sa zatiaľ neznámy páchateľ vlámal do chát tak, že rozbil sklenené výplne okien a cez ne sa dostal do vnútra. Odtiaľ pokradol rôzne elektrické veci, elektroniku, alkohol, konzervy, ručné náradia ale aj gitaru, akordeón a iné. Celková škoda pre štyroch majiteľov chát sa vyšplhala na výšku 45 790, - Sk.

Sninskí policajti odhalili a obvinili zlodejov nafty
Policajti v Snine vo veľmi krátkom čase vypátrali zlodejov nafty z objektu umiestneného v areáli bývalého hospodárskeho dvora v obci Dúbrava, okr. Humenné. Znehodnotenie 300 l nafty a krádež 80 l nafty a flexibrúsky , ku ktorým došlo v októbri aj 1. novembra tohto roku, ohlásil polícii majiteľ . Sninskí policajti zistili a usvedčili z krádeže aj znehodnotenia nafty dvoch mladých Dúbravčanov (18 a 22 r. ). Obidvaja sú už obvinení za prečin krádeže a hrozí im trest odňatia slobody až 2 roky. Hmotná škoda pre majiteľa je odhadnutá na výšku 28 700, - Sk.
 

Vyberte región

mark